Connect with us

Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 14 December 2020

Published

on

Daily Trivia Quiz Answer

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 14 December 2020 and Guess what Flipkart Daily Trivia Answers Today to win Flipkart gift vouchers, Super Coins for its users by Flipkart the online e-commerce giant is conducting daily quiz and through this Flipkart Daily Trivia Quiz, users can win amazing prizes. Get the latest Flipkart Daily Quiz Answers Today, Flipkart Quiz Time Answer, Time for Daily Trivia Quiz Today, Guess what Flipkart Answers Today from this article.

Daily Trivia Quiz Answer
Daily Trivia Quiz Answer

How to Play the Flipkart Daily Trivia Quiz?

  • First Download the Flipkart App from Google Play Store or App Store
  • Once done open and sign in
  • From the Games Section find the Daily Trivia Quiz  
  • There will be totally 5 Questions
  • To enter the lucky draw answer all Daily Trivia Quiz Questions

Flipkart Daily Trivia Quiz Today – Overview

Name of the Quiz Flipkart Daily Trivia Quiz
Date 14 December 2020
Prize Gift Vouchers, Super Coins
Quiz Time 12:00:01 to 11:59:59 PM IST
Quiz Available at Flipkart App, Flipkart Website
Announcement of Winners 15 days from the date of Participation

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer – 14 December 2020

Q1: Which city is served by the Jolly Grant Airport?

Answer 1: Dehradun

Advertisements

Q2: Who was announced as Time Person of the Century 1999?

Answer 2: Albert Einstein

Q3: Which website was created as “Jerry and David’s Guide to the World Wide Web”?

Advertisements

Answer 3: Yahoo!

Q4: Through ‘Operation Cactus’, the Indian Army helped which country fight rebels

Answer 4: Maldives

Advertisements

Q5: Associated with Indian Railways, the bookstore chain A.H. Wheeler was started in

Answer 5: Allahabad


Quiz Answers

[All Answer] Google Pay Kolkata Event Answer

Published

on

By

google-pay-kolkata-event-answer

Google Pay Kolkata Event Answer – hey friends if you are searching for Gpay Kolkata Event Answer of the quiz then be with us till end i will share all the answers.

Google Pay Kolkata Event Answer
Google Pay Kolkata Event Answer

Google pay is an online upi payment app which run event name : Go India Offer in India where you can win scratch card by collecting all the card or participating in event quiz answers.

How To Participate In Kolkata Event Answer

Step 1 :- Open Google pay app and click on go India banner.

Advertisements

Step 2 :- Now Stay In Kolkata To Play Kolkata Quiz Contest.

Step 3 :- You can earn Kolkata Ticket By :-

  • Share Go India Map or city photos.
  • Do A recharge.Advertisements
  • Scan Google Pay QR codes
  • Pay Bill Or Buy Gold.

Step 4 :- After reaching Kolkata You Can Play Quiz.

Advertisements

Google Pay Kolkata Event Answer

All The Answer Will Be Updated At 8:00 AM Today

  • Answer 1 : Park Street
  • Answer 2 : All of These
  • Answer 4 : Shukto
  • Answer 5 : Eden Garden
  • Answer 6 : Never Open Gpay or Enter UPI to Receive Money
  • Answer 7 : 1984
  • Answer 8 : Rabindranath Tagore

Google Pay Kolkata Event Quiz Answer

Question 1 :- Mother Teresa Sarani is decorated during X – Mas. How else do we know it?

Answer 1 :- Park Street

Advertisements

Question 2 :- Puchka is also known as?

Answer 2 :- All of these

Question 3 :- Which os the following is not a Bengali Sweet?

Advertisements

Answer 3 :- Shukto

Question 4 :- The 3rd largest cricket stadium in the world (in kolkata) is known as?

Answer 4 :- Eden Gardens

Advertisements

Question 5 :- Your receive a call on the Eve of Christmas stating that you have won a Rs.5 lakh “festive lottery”. You just need to scan a QR Code, enter your UPI PIN within the next 2 hours to claim it. You Should :

Answer 5 :- Never open GPay or enter UPI to Receive Money

Question 6 :- Since when is the Kolkata Metro Operational?

Advertisements

Answer 6 :- 1984

Question 7 :- At the Jorasanko Mansion, which Bengali legends’ home would you see?

Answer 7 :- Rabindranath Tagore

Advertisements

You need to Give 5 Correct Answers after Reaching on Kolkata City. Here are all Correct Answers and you can win Up To Rs.100 Google Pay Balance or City Ticket or KMs using this Quiz.


Nainital Event Google pPay Answer : Google Pay Go India

Advertisements
Continue Reading

Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 21 December 2020

Published

on

By

Prize-wali-paathsala-quiz-answer

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 21 December 2020 – hey friends flipkart launched new quiz game and if you are looking for their quiz questions answer then be with us we will share With you.

About Prize Wali Pathshala Quiz

  • Quiz Prizes : Gems, Voucher & Products.
  • Total Prize : 1 Lakh + Prizes.
  • Available On : Flipkart App.
  • Date & Time : 21th December , 12:00 Am To 11:59 PM.
  • Winner Announcement : Instant.

How To Play Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz

  • Step 1 – Install Flipkart app from playstore or apple store.
  • Step 2 – Login or signup into your flipkart account.
  • Step 3 – Open Game section & Find Paise Wali Pathshala Quiz.
  • Step 4 – Answer All The 5 Question Correctly & Win Prizes.

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer For Today

Quiz Update Time :- 12:01 Am ( Just After Quiz Started) –

Advertisements

Question 1 : Which is the largest bird in the world

Answer 1: Ostrich

Question 2 : Who was the founder of mughal empire

Advertisements

Answer 2 : Babur

Question 3 : Which planet has most number of moons

Answer 3 : Saturn

Advertisements

More Flipkart Quiz Answers For Today

1. Daam Sahi Hai Quiz Answer For Today

2. Flipkart Daily Trivia Quiz Answer For Today

3. Fake Or Not Quiz Answers Today

Advertisements

4. Ladies Vs Gentlemen Quiz Answer Today

Continue Reading

Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 18 December 2020

Published

on

By

Prize-wali-paathsala-quiz-answer

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 18 December 2020 – hey friends flipkart launched new quiz game and if you are looking for their quiz questions answer then be with us we will share With you.

About Prize Wali Pathshala Quiz

  • Quiz Prizes : Gems, Voucher & Products.
  • Total Prize : 1 Lakh + Prizes.
  • Available On : Flipkart App.
  • Date & Time : 18th December , 12:00 Am To 11:59 PM.
  • Winner Announcement : Instant.

How To Play Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz

  • Step 1 – Install Flipkart app from playstore or apple store.
  • Step 2 – Login or signup into your flipkart account.
  • Step 3 – Open Game section & Find Paise Wali Pathshala Quiz.
  • Step 4 – Answer All The 5 Question Correctly & Win Prizes.

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer For Today

Quiz Update Time :- 12:01 Am ( Just After Quiz Started) –

Advertisements

Question 1 :

Answer 1: 6 Years (1939 – 1945)

Question 2 :

Advertisements

Answer 2 : Femur

Question 3 :

Answer 3 : Endocrine System

Advertisements

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer 17 December 2020

Quiz Update Time :- 12:01 Am ( Just After Quiz Started)

Question 1 : how many union territories are there in india?

Answer 1: 8

Advertisements

Question 2 : which of these river is also known as dakshina ganga?

Answer 2 : godavari

Question 3 :who is the father of economics

Advertisements

Answer 3 : adam smith

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer 16 December 2020

Question 1: which city is called white city of rajasthan?

Answer 1: udaipur

Advertisements

Question 2: the colour white is a mixture of what colours

Answer 2: all of these

Question 3: which of these rivers flow through india is longest

Advertisements

Answer 3: indus


More Flipkart Quiz Answers For Today

1. Daam Sahi Hai Quiz Answer For Today

2. Flipkart Daily Trivia Quiz Answer For Today

Advertisements

3. Fake Or Not Quiz Answers Today

4. Ladies Vs Gentlemen Quiz Answer Today

Advertisements
Continue Reading

Trending

Copyright © 2020 Flicks Load