Connect with us

Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Quiz Answer Today 14 December 2020

Published

on

Flipkart fake or not fake quiz answer

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answer Today 14 December 2020 – hey friends welcome back today we will share with you flipkart fake or not quiz answer here with fastest update.

flipkart fake or not fake quiz content is video based quiz offer where you can give answer of few simple question to win assured rewards.

To answer all the question correctly we will help you by proving those answers and save your time. Let’s go

Advertisements

Details Of Quiz

  • Name : Fake Or Not Fake
  • Episode No : S4 E1 New Beginnings
  • Quiz Type : Video
  • Prizes : Supercoin
  • Date And Time : Daily 12:00 AM to 11:59 PM

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz

1. First Of All Just Login Into Your Flipkart App Account

2. Now Click Video Section Of Flipkart | You Can See Video Option From Footer Menu Beside Supercoin Button

Advertisements

3. There You Will See Flipkart Fake Or Not Contest Video

flipkart fake or not quiz contest
flipkart fake or not quiz contest

4. Click On Start Video & You Need To Watch All 12 Minutes Video To Give Correct Answers.

5. We Have Already Added Correct Answers Below.

Advertisements

Flipkart Fake Or Not Quiz Contest – Assured Reward List  

1. 1000 gift vouchers – 100 winners

2. ₹50 gift vouchers –  3000 winners

3. Free 25 Supercoins

Advertisements

4. Free 20 Supercoins

5. Free 10 Supercoins


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answer Today 14 December 2020

updating please come back at after 12:01 AM if not see click here

Advertisements

Q1: Dr. B.R. Ambedkar had 2 PhD Degrees.

Answer 1 :  Not Fake

Q2: Youtube was meant to be a dating website.

Advertisements

Answer 2 : Not Fake

Q3: Planet Mars is red in colour.

Answer 3 : Fake

Advertisements

Also Read:-

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer Toady 14 December 2020

Advertisements

Quiz Answers

[All Answer] Google Pay Kolkata Event Answer

Published

on

By

google-pay-kolkata-event-answer

Google Pay Kolkata Event Answer – hey friends if you are searching for Gpay Kolkata Event Answer of the quiz then be with us till end i will share all the answers.

Google Pay Kolkata Event Answer
Google Pay Kolkata Event Answer

Google pay is an online upi payment app which run event name : Go India Offer in India where you can win scratch card by collecting all the card or participating in event quiz answers.

How To Participate In Kolkata Event Answer

Step 1 :- Open Google pay app and click on go India banner.

Advertisements

Step 2 :- Now Stay In Kolkata To Play Kolkata Quiz Contest.

Step 3 :- You can earn Kolkata Ticket By :-

  • Share Go India Map or city photos.
  • Do A recharge.Advertisements
  • Scan Google Pay QR codes
  • Pay Bill Or Buy Gold.

Step 4 :- After reaching Kolkata You Can Play Quiz.

Advertisements

Google Pay Kolkata Event Answer

All The Answer Will Be Updated At 8:00 AM Today

  • Answer 1 : Park Street
  • Answer 2 : All of These
  • Answer 4 : Shukto
  • Answer 5 : Eden Garden
  • Answer 6 : Never Open Gpay or Enter UPI to Receive Money
  • Answer 7 : 1984
  • Answer 8 : Rabindranath Tagore

Google Pay Kolkata Event Quiz Answer

Question 1 :- Mother Teresa Sarani is decorated during X – Mas. How else do we know it?

Answer 1 :- Park Street

Advertisements

Question 2 :- Puchka is also known as?

Answer 2 :- All of these

Question 3 :- Which os the following is not a Bengali Sweet?

Advertisements

Answer 3 :- Shukto

Question 4 :- The 3rd largest cricket stadium in the world (in kolkata) is known as?

Answer 4 :- Eden Gardens

Advertisements

Question 5 :- Your receive a call on the Eve of Christmas stating that you have won a Rs.5 lakh “festive lottery”. You just need to scan a QR Code, enter your UPI PIN within the next 2 hours to claim it. You Should :

Answer 5 :- Never open GPay or enter UPI to Receive Money

Question 6 :- Since when is the Kolkata Metro Operational?

Advertisements

Answer 6 :- 1984

Question 7 :- At the Jorasanko Mansion, which Bengali legends’ home would you see?

Answer 7 :- Rabindranath Tagore

Advertisements

You need to Give 5 Correct Answers after Reaching on Kolkata City. Here are all Correct Answers and you can win Up To Rs.100 Google Pay Balance or City Ticket or KMs using this Quiz.


Nainital Event Google pPay Answer : Google Pay Go India

Advertisements
Continue Reading

Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 21 December 2020

Published

on

By

Prize-wali-paathsala-quiz-answer

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 21 December 2020 – hey friends flipkart launched new quiz game and if you are looking for their quiz questions answer then be with us we will share With you.

About Prize Wali Pathshala Quiz

  • Quiz Prizes : Gems, Voucher & Products.
  • Total Prize : 1 Lakh + Prizes.
  • Available On : Flipkart App.
  • Date & Time : 21th December , 12:00 Am To 11:59 PM.
  • Winner Announcement : Instant.

How To Play Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz

  • Step 1 – Install Flipkart app from playstore or apple store.
  • Step 2 – Login or signup into your flipkart account.
  • Step 3 – Open Game section & Find Paise Wali Pathshala Quiz.
  • Step 4 – Answer All The 5 Question Correctly & Win Prizes.

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer For Today

Quiz Update Time :- 12:01 Am ( Just After Quiz Started) –

Advertisements

Question 1 : Which is the largest bird in the world

Answer 1: Ostrich

Question 2 : Who was the founder of mughal empire

Advertisements

Answer 2 : Babur

Question 3 : Which planet has most number of moons

Answer 3 : Saturn

Advertisements

More Flipkart Quiz Answers For Today

1. Daam Sahi Hai Quiz Answer For Today

2. Flipkart Daily Trivia Quiz Answer For Today

3. Fake Or Not Quiz Answers Today

Advertisements

4. Ladies Vs Gentlemen Quiz Answer Today

Continue Reading

Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 18 December 2020

Published

on

By

Prize-wali-paathsala-quiz-answer

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 18 December 2020 – hey friends flipkart launched new quiz game and if you are looking for their quiz questions answer then be with us we will share With you.

About Prize Wali Pathshala Quiz

  • Quiz Prizes : Gems, Voucher & Products.
  • Total Prize : 1 Lakh + Prizes.
  • Available On : Flipkart App.
  • Date & Time : 18th December , 12:00 Am To 11:59 PM.
  • Winner Announcement : Instant.

How To Play Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz

  • Step 1 – Install Flipkart app from playstore or apple store.
  • Step 2 – Login or signup into your flipkart account.
  • Step 3 – Open Game section & Find Paise Wali Pathshala Quiz.
  • Step 4 – Answer All The 5 Question Correctly & Win Prizes.

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer For Today

Quiz Update Time :- 12:01 Am ( Just After Quiz Started) –

Advertisements

Question 1 :

Answer 1: 6 Years (1939 – 1945)

Question 2 :

Advertisements

Answer 2 : Femur

Question 3 :

Answer 3 : Endocrine System

Advertisements

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer 17 December 2020

Quiz Update Time :- 12:01 Am ( Just After Quiz Started)

Question 1 : how many union territories are there in india?

Answer 1: 8

Advertisements

Question 2 : which of these river is also known as dakshina ganga?

Answer 2 : godavari

Question 3 :who is the father of economics

Advertisements

Answer 3 : adam smith

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer 16 December 2020

Question 1: which city is called white city of rajasthan?

Answer 1: udaipur

Advertisements

Question 2: the colour white is a mixture of what colours

Answer 2: all of these

Question 3: which of these rivers flow through india is longest

Advertisements

Answer 3: indus


More Flipkart Quiz Answers For Today

1. Daam Sahi Hai Quiz Answer For Today

2. Flipkart Daily Trivia Quiz Answer For Today

Advertisements

3. Fake Or Not Quiz Answers Today

4. Ladies Vs Gentlemen Quiz Answer Today

Advertisements
Continue Reading

Trending

Copyright © 2020 Flicks Load