Connect with us

Quiz Answers

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 29 November

Published

on

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 29 November

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 29 November

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers 29 November

1. what % of people compare current partners to their exes
Ans:-60%

2. what % of men are more possessive in any relations
ans:- 70%

3. what % of men spend more time on their phone than with their partner
Ans:- 60%

Advertisements

Awards

50 Rs 3000 gift cards
1000 Rs 100 gift cards
Super parts
How to Play Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz

How To Participate In Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz
Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz

1. Open the Flipkart app
2. Go to the play area
3. Click the Daily Trivia banner
4. Get Daily Trivia
5. Answer all three questions with the correct answers
6. Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers – November 28, 2020

Term And Conditions

To take part in the Flipkart quiz, you must meet the following conditions:
Participants must be at least 18 years old
You must have a valid Flipkart account and log in with the same account
The Flipkart Beat the Genius survey is only available on the mobile app, not the online version of the platform
The competition takes place every day
The winners will be announced within 15 days of the registration date and can be viewed in the Pearls / Prizes section of the app.

Advertisements
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Quiz Answers

[All Answer] Google Pay Kolkata Event Answer

Published

on

By

google-pay-kolkata-event-answer

Google Pay Kolkata Event Answer – hey friends if you are searching for Gpay Kolkata Event Answer of the quiz then be with us till end i will share all the answers.

Google Pay Kolkata Event Answer
Google Pay Kolkata Event Answer

Google pay is an online upi payment app which run event name : Go India Offer in India where you can win scratch card by collecting all the card or participating in event quiz answers.

How To Participate In Kolkata Event Answer

Step 1 :- Open Google pay app and click on go India banner.

Advertisements

Step 2 :- Now Stay In Kolkata To Play Kolkata Quiz Contest.

Step 3 :- You can earn Kolkata Ticket By :-

  • Share Go India Map or city photos.
  • Do A recharge.Advertisements
  • Scan Google Pay QR codes
  • Pay Bill Or Buy Gold.

Step 4 :- After reaching Kolkata You Can Play Quiz.

Advertisements

Google Pay Kolkata Event Answer

All The Answer Will Be Updated At 8:00 AM Today

  • Answer 1 : Park Street
  • Answer 2 : All of These
  • Answer 4 : Shukto
  • Answer 5 : Eden Garden
  • Answer 6 : Never Open Gpay or Enter UPI to Receive Money
  • Answer 7 : 1984
  • Answer 8 : Rabindranath Tagore

Google Pay Kolkata Event Quiz Answer

Question 1 :- Mother Teresa Sarani is decorated during X – Mas. How else do we know it?

Answer 1 :- Park Street

Advertisements

Question 2 :- Puchka is also known as?

Answer 2 :- All of these

Question 3 :- Which os the following is not a Bengali Sweet?

Advertisements

Answer 3 :- Shukto

Question 4 :- The 3rd largest cricket stadium in the world (in kolkata) is known as?

Answer 4 :- Eden Gardens

Advertisements

Question 5 :- Your receive a call on the Eve of Christmas stating that you have won a Rs.5 lakh “festive lottery”. You just need to scan a QR Code, enter your UPI PIN within the next 2 hours to claim it. You Should :

Answer 5 :- Never open GPay or enter UPI to Receive Money

Question 6 :- Since when is the Kolkata Metro Operational?

Advertisements

Answer 6 :- 1984

Question 7 :- At the Jorasanko Mansion, which Bengali legends’ home would you see?

Answer 7 :- Rabindranath Tagore

Advertisements

You need to Give 5 Correct Answers after Reaching on Kolkata City. Here are all Correct Answers and you can win Up To Rs.100 Google Pay Balance or City Ticket or KMs using this Quiz.


Nainital Event Google pPay Answer : Google Pay Go India

Advertisements
Continue Reading

Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 21 December 2020

Published

on

By

Prize-wali-paathsala-quiz-answer

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 21 December 2020 – hey friends flipkart launched new quiz game and if you are looking for their quiz questions answer then be with us we will share With you.

About Prize Wali Pathshala Quiz

  • Quiz Prizes : Gems, Voucher & Products.
  • Total Prize : 1 Lakh + Prizes.
  • Available On : Flipkart App.
  • Date & Time : 21th December , 12:00 Am To 11:59 PM.
  • Winner Announcement : Instant.

How To Play Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz

  • Step 1 – Install Flipkart app from playstore or apple store.
  • Step 2 – Login or signup into your flipkart account.
  • Step 3 – Open Game section & Find Paise Wali Pathshala Quiz.
  • Step 4 – Answer All The 5 Question Correctly & Win Prizes.

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer For Today

Quiz Update Time :- 12:01 Am ( Just After Quiz Started) –

Advertisements

Question 1 : Which is the largest bird in the world

Answer 1: Ostrich

Question 2 : Who was the founder of mughal empire

Advertisements

Answer 2 : Babur

Question 3 : Which planet has most number of moons

Answer 3 : Saturn

Advertisements

More Flipkart Quiz Answers For Today

1. Daam Sahi Hai Quiz Answer For Today

2. Flipkart Daily Trivia Quiz Answer For Today

3. Fake Or Not Quiz Answers Today

Advertisements

4. Ladies Vs Gentlemen Quiz Answer Today

Continue Reading

Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 18 December 2020

Published

on

By

Prize-wali-paathsala-quiz-answer

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 18 December 2020 – hey friends flipkart launched new quiz game and if you are looking for their quiz questions answer then be with us we will share With you.

About Prize Wali Pathshala Quiz

  • Quiz Prizes : Gems, Voucher & Products.
  • Total Prize : 1 Lakh + Prizes.
  • Available On : Flipkart App.
  • Date & Time : 18th December , 12:00 Am To 11:59 PM.
  • Winner Announcement : Instant.

How To Play Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz

  • Step 1 – Install Flipkart app from playstore or apple store.
  • Step 2 – Login or signup into your flipkart account.
  • Step 3 – Open Game section & Find Paise Wali Pathshala Quiz.
  • Step 4 – Answer All The 5 Question Correctly & Win Prizes.

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer For Today

Quiz Update Time :- 12:01 Am ( Just After Quiz Started) –

Advertisements

Question 1 :

Answer 1: 6 Years (1939 – 1945)

Question 2 :

Advertisements

Answer 2 : Femur

Question 3 :

Answer 3 : Endocrine System

Advertisements

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer 17 December 2020

Quiz Update Time :- 12:01 Am ( Just After Quiz Started)

Question 1 : how many union territories are there in india?

Answer 1: 8

Advertisements

Question 2 : which of these river is also known as dakshina ganga?

Answer 2 : godavari

Question 3 :who is the father of economics

Advertisements

Answer 3 : adam smith

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer 16 December 2020

Question 1: which city is called white city of rajasthan?

Answer 1: udaipur

Advertisements

Question 2: the colour white is a mixture of what colours

Answer 2: all of these

Question 3: which of these rivers flow through india is longest

Advertisements

Answer 3: indus


More Flipkart Quiz Answers For Today

1. Daam Sahi Hai Quiz Answer For Today

2. Flipkart Daily Trivia Quiz Answer For Today

Advertisements

3. Fake Or Not Quiz Answers Today

4. Ladies Vs Gentlemen Quiz Answer Today

Advertisements
Continue Reading

Trending

Copyright © 2020 Flicks Load