Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 18 December 2020

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 18 December 2020 – hey friends flipkart launched new quiz game and if you are looking for their quiz questions answer then be with us we will share With you.

About Prize Wali Pathshala Quiz

  • Quiz Prizes : Gems, Voucher & Products.
  • Total Prize : 1 Lakh + Prizes.
  • Available On : Flipkart App.
  • Date & Time : 18th December , 12:00 Am To 11:59 PM.
  • Winner Announcement : Instant.

How To Play Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz

  • Step 1 – Install Flipkart app from playstore or apple store.
  • Step 2 – Login or signup into your flipkart account.
  • Step 3 – Open Game section & Find Paise Wali Pathshala Quiz.
  • Step 4 – Answer All The 5 Question Correctly & Win Prizes.

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer For Today

Quiz Update Time :- 12:01 Am ( Just After Quiz Started) –

Question 1 :

Answer 1: 6 Years (1939 – 1945)

Question 2 :

Answer 2 : Femur

Question 3 :

Answer 3 : Endocrine System

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer 17 December 2020

Quiz Update Time :- 12:01 Am ( Just After Quiz Started)

Question 1 : how many union territories are there in india?

Answer 1: 8

Question 2 : which of these river is also known as dakshina ganga?

Answer 2 : godavari

Question 3 :who is the father of economics

Answer 3 : adam smith

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answer 16 December 2020

Question 1: which city is called white city of rajasthan?

Answer 1: udaipur

Question 2: the colour white is a mixture of what colours

Answer 2: all of these

Question 3: which of these rivers flow through india is longest

Answer 3: indus


More Flipkart Quiz Answers For Today

1. Daam Sahi Hai Quiz Answer For Today

2. Flipkart Daily Trivia Quiz Answer For Today

3. Fake Or Not Quiz Answers Today

4. Ladies Vs Gentlemen Quiz Answer Today

Leave a Reply