[All Answer] Google Pay Kolkata Event Answer

Google Pay Kolkata Event Answer – hey friends if you are searching for Gpay Kolkata Event Answer of the quiz then be with us till end i will share all the answers.

Google Pay Kolkata Event Answer
Google Pay Kolkata Event Answer

Google pay is an online upi payment app which run event name : Go India Offer in India where you can win scratch card by collecting all the card or participating in event quiz answers.

How To Participate In Kolkata Event Answer

Step 1 :- Open Google pay app and click on go India banner.

Step 2 :- Now Stay In Kolkata To Play Kolkata Quiz Contest.

Step 3 :- You can earn Kolkata Ticket By :-

  • Share Go India Map or city photos.
  • Do A recharge.Advertisements
  • Scan Google Pay QR codes
  • Pay Bill Or Buy Gold.

Step 4 :- After reaching Kolkata You Can Play Quiz.


Google Pay Kolkata Event Answer

All The Answer Will Be Updated At 8:00 AM Today

  • Answer 1 : Park Street
  • Answer 2 : All of These
  • Answer 4 : Shukto
  • Answer 5 : Eden Garden
  • Answer 6 : Never Open Gpay or Enter UPI to Receive Money
  • Answer 7 : 1984
  • Answer 8 : Rabindranath Tagore

Google Pay Kolkata Event Quiz Answer

Question 1 :- Mother Teresa Sarani is decorated during X – Mas. How else do we know it?

Answer 1 :- Park Street

Question 2 :- Puchka is also known as?

Answer 2 :- All of these

Question 3 :- Which os the following is not a Bengali Sweet?

Answer 3 :- Shukto

Question 4 :- The 3rd largest cricket stadium in the world (in kolkata) is known as?

Answer 4 :- Eden Gardens

Question 5 :- Your receive a call on the Eve of Christmas stating that you have won a Rs.5 lakh “festive lottery”. You just need to scan a QR Code, enter your UPI PIN within the next 2 hours to claim it. You Should :

Answer 5 :- Never open GPay or enter UPI to Receive Money

Question 6 :- Since when is the Kolkata Metro Operational?

Answer 6 :- 1984

Question 7 :- At the Jorasanko Mansion, which Bengali legends’ home would you see?

Answer 7 :- Rabindranath Tagore

You need to Give 5 Correct Answers after Reaching on Kolkata City. Here are all Correct Answers and you can win Up To Rs.100 Google Pay Balance or City Ticket or KMs using this Quiz.


Nainital Event Google pPay Answer : Google Pay Go India

Leave a Reply